РЕЦЕПТИ: Протеїнові цукерки

РЕЦЕПТИ: Протеїнові цукерки

Використовувати протеїновий порошок можна не тільки для коктейлів, але і в якості прекрасної сполучною основи для енергетичних кульок, якими зручно їсти перед тренуванням. Разом з 5 грамами білку, що містяться в кожній такій цукерці, ви отримаєте порцію рослинних жирів і вуглеводів з арахісового масла і гіркого шоколаду.

 

Інгредієнти:

  • ¾ Склянки (190 г) арахісового масла;
  • 1 столова ложка мигдальної муки;
  • ½ Склянки протеїнового порошку;
  • 15 мл води або молока;
  • 20 г гіркого шоколаду.

Першим ділом розкришите шоколад. Ви також можете використовувати готову шоколадну крихту або какао.

Змішайте протеїновий порошок з мигдальною борошном. Замінити борошно з мигдалю можна будь горіховою борошном або аналогічною кількістю цільнозерновий борошна. Щоправда, остання може злегка гірчити в готовому ласощі.

До отриманої суміші додайте рідину — воду або молоко. Перемішуючи, орієнтуйтеся на власні відчуття: якщо суміш суховата і розсипається при спробі зробити з неї кулю, то додайте ще рідини, в зворотному випадку досипте борошна або протеїну.

Коли паста буде готова, змішайте її з шоколадною крихтою і скачайте в невеликі кульки. Надішліть їх в морозильну камеру приблизно на годину, а потім перекладіть в контейнер і зберігайте в холодильнику.

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *