РЕЦЕПТИ: Курка каррі в одній посуді

РЕЦЕПТИ: Курка каррі в одній посуді

Відмінний варіант швидкого і здорового вечері — курка каррі. На приготування птиці і овочів в пряному соусі піде не більше часу, ніж на варіння рису. Ситний і оригінальний вечеря буде чекати вас вже через 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • куряче філе (2 грудки);
  • 1 цибулина середнього розміру;
  • 100 г ананасів;
  • 1 столова ложка подрібненого часнику;
  • 2 столові ложки борошна;
  • 130 мл йогурту;
  • 60 мл ананасового соку;
  • 60 мл води;
  • по 1 чайній ложці меленого коріандру, куміна (зіри), куркуми.

Спочатку слід обсмажити нарізану кубиками цибулю. Коли шматочки цибулі стануть прозорими і придбають легкий кремовий відтінок, додайте до них пасту з часнику і все мелені прянощі.

Дочекайтеся, поки інгредієнти пустять аромат.

Слідом за прянощами надішліть на сковороду куряче філе, нарізане на великі кубики. Дайте шматочки курятини схопитися з усіх боків, після чого відразу ж посипати їх борошном і влийте воду з ананасовим соком (або сиропом, в якому продають консервовані ананаси). Зішкребіть всі карамелізовані шматочки з дна посуду, а потім, помішуючи, влийте йогурт.

Як тільки соус загусне, додайте шматочки ананасів і перемішайте. Дайте страві побурлить на середньому вогні ще п’ять хвилин або поки курка не дійде до повної готовності.

Подавайте курку каррі з рисом, посипавши при бажанні зеленню і шматочками гострого перцю.

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *